About: Template     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : owl:Thing, within Data Space : dbpedia.org associated with source document(s)
QRcode icon
http://dbpedia.org/describe/?url=http%3A%2F%2Fdbpedia.org%2Fresource%2FTemplate

AttributesValues
rdfs:label
 • Template
 • Plantilla
 • Template
 • Plantilla
 • Template
 • テンプレート (曖昧さ回避)
 • 템플릿
 • Template
 • 模板
rdfs:comment
 • Una plantilla dispositiu o d'interfície, que sol proporcionar una separació entre la forma o estructura i el contingut, és un mitjà o aparell o sistema, que permet guiar, portar, o construir un disseny o esquema predefinit. Una plantilla agilitza el treball de reproducció o de moltes còpies idèntiques o gairebé idèntiques (que no ha de ser tan elaborat, sofisticat o personal). Si es vol un treball més refinat, més creatiu, la plantilla no és sinó un punt de partida, un exemple, una idea aproximada del que es vol fer.
 • Una plantilla o dispositivo de interfaz, suele proporcionar una separación entre la forma o estructura y el contenido. Es un medio o aparato o sistema, que permite guiar, portar, o construir, un diseño o esquema predefinido. En relación con la edición o composición de textos o imágenes, se compone de cajas y líneas, con unos tamaños y márgenes, para facilitar la escritura de artículos o cartas, con títulos, fotos y diagramas.
foaf:isPrimaryTopicOf
Wikipage page ID
Wikipage revision ID
Link from a Wikipage to another Wikipage
Wikipage disambiguates
sameAs
dbp:wikiPageUsesTemplate
has abstract
 • Una plantilla dispositiu o d'interfície, que sol proporcionar una separació entre la forma o estructura i el contingut, és un mitjà o aparell o sistema, que permet guiar, portar, o construir un disseny o esquema predefinit. Una plantilla agilitza el treball de reproducció o de moltes còpies idèntiques o gairebé idèntiques (que no ha de ser tan elaborat, sofisticat o personal). Si es vol un treball més refinat, més creatiu, la plantilla no és sinó un punt de partida, un exemple, una idea aproximada del que es vol fer. Les plantilles, com a norma general, poden ser utilitzades per persones o per sistemes automatitzats. S'utilitzen plantilles en tots els terrenys de la indústria i la tecnologia. Una plantilla pot servir com mostra base d'una diversitat sobre la qual comparteixen elements comuns (patró) i que en si és el que constitueix la plantilla. En relació amb l'edició o composició de textos o imatges, es compon de caixes i línies, amb unes mides i marges, per facilitar l'escriptura d'articles o cartes, amb títols, fotos i diagrames. En relació amb la mecànica, pot ser una forma específica d'angles i mesures, tal que col·locant les parts constituents al seu lloc permet un acoblament i uniforme i identificar la manca d'algun element.
 • Una plantilla o dispositivo de interfaz, suele proporcionar una separación entre la forma o estructura y el contenido. Es un medio o aparato o sistema, que permite guiar, portar, o construir, un diseño o esquema predefinido. Una plantilla agiliza el trabajo de reproducción o de muchas copias idénticas o casi idénticas (que no tiene que ser tan elaborado, sofisticado o personal). Si se utilizan plantillas en todos los terrenos de la industria y la tecnología. Una plantilla puede servir como muestra base de una diversidad sobre la que comparten elementos comunes (patrón) y que en sí es lo que constituye la plantilla. En relación con la edición o composición de textos o imágenes, se compone de cajas y líneas, con unos tamaños y márgenes, para facilitar la escritura de artículos o cartas, con títulos, fotos y diagramas. En relación con la mecánica, puede ser una forma específica de ángulos y medidas, tal que colocando las partes constituyentes en su sitio permite un ensamblaje calibrado y uniforme e identificar la carencia de algún elemento.
prov:wasDerivedFrom
page length (characters) of wiki page
is foaf:primaryTopic of
is Link from a Wikipage to another Wikipage of
is Wikipage redirect of
is Wikipage disambiguates of
Faceted Search & Find service v1.17_git51 as of Sep 16 2020


Alternative Linked Data Documents: PivotViewer | iSPARQL | ODE     Content Formats:       RDF       ODATA       Microdata      About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 08.03.3319 as of Dec 29 2020, on Linux (x86_64-centos_6-linux-glibc2.12), Single-Server Edition (61 GB total memory)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2021 OpenLink Software