About: Southern reedbuck     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : yago:Mammal101861778, within Data Space : dbpedia.org associated with source document(s)
QRcode icon
http://dbpedia.org/describe/?url=http%3A%2F%2Fdbpedia.org%2Fresource%2FSouthern_reedbuck

The southern reedbuck, rietbok or common reedbuck (Redunca arundinum) is a diurnal antelope typically found in southern Africa. It was first described by Pieter Boddaert, a Dutch physician and naturalist, in 1785. It is placed in the genus Redunca and family Bovidae. This antelope has an average mass of 58 kg (128 lb) and a body length of about 134–167 cm (53–66 in).

AttributesValues
rdf:type
rdfs:label
  • ريدبك جنوبي
  • Redunca comú
  • Bahnivec jižní
  • Großriedbock
  • Redunca arundinum
  • Redunca arundinum
  • Southern reedbuck
  • Redunca arundinum
  • Redunca arundinum
  • リードバック
  • 남방리드벅
  • Rietbok
  • Ridbok południowy
  • Redunca arundinum
  • Большой редунка
  • Stor rörbock
  • 南苇羚
rdfs:comment
  • ريدبك جنوبي (الاسم العلمي: Redunca arundinum) ظبي من جنس ريدبك متوطن في جنوب أفريقيا.
  • El redunca comú (Redunca arundinum) és un redunca que viu a Angola, Zimbabwe, Zàmbia, Moçambic i el nord de Sud-àfrica. Els redunques comuns mesuren 85 cm a l'espatlla de mitjana i pesen uns 70 kg. Tenen un pelatge marró grisós amb una regió ventral blanca i potes anteriors negres. Els mascles tenen banyes d'uns 35 cm, que creixen cap enrere i després es corben cap endavant.
  • Bahnivec jižní, známý také pod názvy kaferský, obecný nebo kapský (Redunca arundinum), je středně velký turovitý sudokopytník obývající otevřené planiny nebo vrchoviny s řídkým porostem, téměř vždy poblíž vody na území Zairu, Angoly, Zimbabwe, Zambie, Mosambiku a severní části jižní Afriky.
  • Der Großriedbock (Redunca arundinum) ist eine vorwiegend nachtaktive Art aus der Familie der Hornträger. Es werden zwei Unterarten unterschieden. Die Art als Ganzes ist nicht bedroht, doch regional ist der Großriedbock selten geworden und im nordwestlichsten Teil seines Verbreitungsgebiets (Gabun, Republik Kongo) sogar ausgerottet.
  • Redunca arundinum generoko animalia da. Artiodaktiloen barruko Reduncinae azpifamilia eta Bovidae familian sailkatuta dago
  • El redunca meridional (Redunca arundinum) es una especie de antílope propio del África austral. Su área de distribución comprende desde Sudáfrica hasta Angola y Zambia.
  • The southern reedbuck, rietbok or common reedbuck (Redunca arundinum) is a diurnal antelope typically found in southern Africa. It was first described by Pieter Boddaert, a Dutch physician and naturalist, in 1785. It is placed in the genus Redunca and family Bovidae. This antelope has an average mass of 58 kg (128 lb) and a body length of about 134–167 cm (53–66 in).
  • Le Grand cobe des roseaux (Redunca arundinum) est une espèce de mammifères de la famille des Bovidae.
  • La redunca dei canneti (Redunca arundinum (Boddaert, 1785)) è un'antilope diffusa in Angola, Zimbabwe, Zambia, Mozambico e Sudafrica settentrionale.
  • リードバック(Redunca arundinum)は、ウシ科に分類される偶蹄類。
  • 남방리드벅 또는 리드벅(Redunca arundinum)은 소과 영양아과에 속하는 아프리카 남부 지역에서 주로 발견되는 주행성 영양의 일종이다. 네덜란드 의사 겸 박물학자인 보다르트(Pieter Boddaert)가 1785년 처음 기술했으며, 소과 리드벅속으로 분류한다. 평균 몸무게는 58kg이며, 몸길이는 134~167cm 정도이다.
  • De Rietbok (Redunca arundinum) is een middelgrote antilopesoort uit het geslacht der rietbokken (Redunca). Het is de kleinste van de drie soorten rietbokken. Het soort is voor het eerst beschreven in 1785 door de Nederlander Pieter Boddaert.
  • Ridbok południowy (Redunca arundinum) – ssak z rodziny wołowatych, największy z rodzaju Redunca.
  • Stor rörbock (Redunca arundinum) är ett slidhornsdjur i släktet rörbockar som förekommer i Afrika.
  • Большой редунка, или большой болотный козёл (лат. Redunca arundinum) — млекопитающее семейства полорогих).
  • 南葦羚(學名Redunca arundinum)是生活於安哥拉、津巴布韋、尚比亞、莫桑比克及南非北部的羚羊。 南葦羚平均肩高85厘米,及體重約70公斤。牠們有著灰褐色的毛皮,白色的腹部及黑色的前腳。雄性有約35厘米長的角,角向後長及再向前彎。 南葦羚生活在山谷及高地地區,牠們在那裡吃草及蘆葦。老年雄性南葦羚都有自己的領域,與單一的雌性共住,並且經常陪伴她以避免其他競爭的雄性。雌性及年輕的雄性南葦羚多是獨身,除了在旱季牠們(約20頭)因需要而聚集成群時。牠們是白天活躍的動物,但在日間炎熱時間會顯得怠惰。
  • O chango (em Moçambique), nunce (em Angola) ou cobo-dos-juncais (Redunca arundinum), assim como todos os antílopes, é um animal herbívoro. A sua cor é marrom-acinzentada, mede de 90 a 95 cm de altura e pesa cerca de 70 quilos. Os machos apresentam chifres pretos que medem aproximadamente 20 centímetros.
name
  • Southern reedbuck
foaf:depiction
  • External Image
foaf:isPrimaryTopicOf
thumbnail
dct:subject
Wikipage page ID
Wikipage revision ID
Link from a Wikipage to another Wikipage
Faceted Search & Find service v1.17_git51 as of Sep 16 2020


Alternative Linked Data Documents: PivotViewer | iSPARQL | ODE     Content Formats:       RDF       ODATA       Microdata      About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 08.03.3319 as of Dec 29 2020, on Linux (x86_64-centos_6-linux-glibc2.12), Single-Server Edition (61 GB total memory)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2021 OpenLink Software