About: Bare-backed rousette     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : yago:Mammal101861778, within Data Space : dbpedia.org associated with source document(s)
QRcode icon
http://dbpedia.org/describe/?url=http%3A%2F%2Fdbpedia.org%2Fresource%2FBare-backed_rousette

The bare-backed rousette (Rousettus spinalatus) is a species of megabat.

AttributesValues
rdf:type
rdfs:label
  • Ratpenat frugívor d'esquena nua
  • Bare-backed rousette
  • Rousettus spinalatus
  • Rousettus spinalatus
  • Rousettus spinalatus
  • 벌거숭이등루세트
  • Rousettus spinalatus
  • Rousettus spinalatus
  • Rousettus spinalatus
  • Rousettus spinalatus
rdfs:comment
  • El ratpenat frugívor d'esquena nua (Rousettus spinalatus) és una espècie de ratpenat de la família dels pteropòdids. Viu a Brunei, Indonèsia i Malàisia. El seu hàbitat natural són els boscos, on nia en coves i s'alimenta de nèctar i fruita. Està amenaçat per la desforestació i l'activitat espeleològica.
  • Rousettus spinalatus es una especie de murciélago de la familia de los megaquirópteros. Su hábitat natural son los bosques, donde anida en cuevas y se alimenta de néctar y fruta. Está amenazado por la deforestación y la actividad espeleológica.
  • Rousettus spinalatus generoko animalia da. Chiropteraren barruko Pteropodidae familian sailkatuta dago.
  • The bare-backed rousette (Rousettus spinalatus) is a species of megabat.
  • Il rossetto dal dorso nudo (Rousettus spinalatus Bergmans & Hill, 1980) è un pipistrello appartenente alla famiglia degli Pteropodidi, endemico dell'isola di Sumatra e del Borneo
  • 벌거숭이등루세트(Rousettus spinalatus)는 큰박쥐과에 속하는 박쥐의 일종이다. 어두운 동굴에 둥지를 틀며, 꽃꿀과 꽃을 먹이를 구한다. 사바 주 수카우와 쿠아멧 그리고 사라왁 주의 니아와 빈툴루에서 발견된다.
  • Rousettus spinalatus is een zoogdier uit de familie van de vleerhonden (Pteropodidae). De wetenschappelijke naam van de soort werd voor het eerst geldig gepubliceerd door Bergmans & Hill in 1980.
  • Rousettus spinalatus é uma espécie de morcego da família Pteropodidae. Pode ser encontrada na Sumatra e em Bornéu.
  • Rousettus spinalatus är en däggdjursart som beskrevs av och Hill 1980. Rousettus spinalatus ingår i släktet Rousettus och familjen flyghundar. IUCN kategoriserar arten globalt som sårbar. Inga underarter finns listade. Denna flyghund förekommer på norra Borneo och norra Sumatra. Habitatet utgörs av skogar. Individerna vilar i grottor och ibland vilar upp till 300 individer tillsammans. Rousettus spinalatus äter frukter och nektar.
  • Rousettus spinalatus — вид рукокрилих, родини Криланових.
name
  • Bare-backed rousette
foaf:depiction
  • External Image
foaf:isPrimaryTopicOf
thumbnail
dct:subject
Wikipage page ID
Wikipage revision ID
Link from a Wikipage to another Wikipage
sameAs
dbp:wikiPageUsesTemplate
authority
  • Bergmans & Hill, 1980
genus
  • Rousettus
range map
  • Bare-backed Rousette area.png
species
  • spinalatus
status
  • VU
Faceted Search & Find service v1.17_git51 as of Sep 16 2020


Alternative Linked Data Documents: PivotViewer | iSPARQL | ODE     Content Formats:       RDF       ODATA       Microdata      About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 08.03.3319 as of Dec 29 2020, on Linux (x86_64-centos_6-linux-glibc2.12), Single-Server Edition (61 GB total memory)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2021 OpenLink Software