The tawny-breasted tinamou (Nothocercus julius) is a type of ground bird found in montane moist forest. Their range is northwestern South America.

Property Value
dbo:abstract
  • تنام أصحر الصدر (الاسم العلمي:Nothocercus julius) هو نوع من الطيور يتبع جنس التنام مزيف الذيل من فصيلة التنامية . (ar)
  • El tinamú cabecirrojo (Nothocercus julius) es una especie de ave de tierra, que se puede encontrar en bosques húmedos del noreste de Sudamérica. (es)
  • Der Gelbbrusttinamu (Nothocercus julius) ist ein Vogel aus der Familie der Steißhühner (Tinamidae). Er lebt im nordwestlichen Südamerika in feuchten Wäldern der montanen Stufe. Der Gelbbrusttinamu ist im Gegensatz zu vielen anderen Arten der Familie nicht völlig flugunfähig, aber ein schlechter Flieger. (de)
  • Il tinamo pettofulvo (Nothocercus julius (Bonaparte, 1854)) è un uccello della famiglia dei Tinamidi. (it)
  • Nothocercus julius Nothocercus juliusFichier:Defaut 2.svg Nom binominal Nothocercus julius(Bonaparte, 1854) Statut de conservation UICN LC : Préoccupation mineure Le Tinamou à tête rousse (Nothocercus julius) est une espèce d'oiseaux de la famille des Tinamidae. (fr)
  • De roodkoptinamoe (Nothocercus julius) is een vogel uit de familie tinamoes (Tinamidae). De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Bonaparte. (nl)
  • The tawny-breasted tinamou (Nothocercus julius) is a type of ground bird found in montane moist forest. Their range is northwestern South America. (en)
  • Nothocercus julius é uma espécie de ave da família dos Tinamidae. É encontrada em florestas úmidas no norte da América do Sul. (pt)
  • Kusacz rdzawogłowy (Nothocercus julius) – gatunek ptaka z rodziny kusaczy (Tinamidae), zamieszkujący Amerykę Południową. (pl)
  • Рыжегрудый трёхпалый тинаму, или желтогрудый нотоцеркус (лат. Nothocercus julius) — вид наземных птиц семейства тинаму, обитающий в горных влажных лесах. Их ареал — северо-запад Южной Америки. (ru)
dbo:binomialAuthority
dbo:class
dbo:conservationStatus
  • LC
dbo:conservationStatusSystem
  • IUCN3.1
dbo:family
dbo:genus
dbo:kingdom
dbo:order
dbo:phylum
dbo:wikiPageExternalLink
dbo:wikiPageID
  • 9536310 (xsd:integer)
dbo:wikiPageRevisionID
  • 656375882 (xsd:integer)
dbp:binomial
  • Nothocercus julius
dbp:species
  • N. julius
dct:subject
http://purl.org/linguistics/gold/hypernym
rdf:type
rdfs:comment
  • تنام أصحر الصدر (الاسم العلمي:Nothocercus julius) هو نوع من الطيور يتبع جنس التنام مزيف الذيل من فصيلة التنامية . (ar)
  • El tinamú cabecirrojo (Nothocercus julius) es una especie de ave de tierra, que se puede encontrar en bosques húmedos del noreste de Sudamérica. (es)
  • Der Gelbbrusttinamu (Nothocercus julius) ist ein Vogel aus der Familie der Steißhühner (Tinamidae). Er lebt im nordwestlichen Südamerika in feuchten Wäldern der montanen Stufe. Der Gelbbrusttinamu ist im Gegensatz zu vielen anderen Arten der Familie nicht völlig flugunfähig, aber ein schlechter Flieger. (de)
  • Il tinamo pettofulvo (Nothocercus julius (Bonaparte, 1854)) è un uccello della famiglia dei Tinamidi. (it)
  • Nothocercus julius Nothocercus juliusFichier:Defaut 2.svg Nom binominal Nothocercus julius(Bonaparte, 1854) Statut de conservation UICN LC : Préoccupation mineure Le Tinamou à tête rousse (Nothocercus julius) est une espèce d'oiseaux de la famille des Tinamidae. (fr)
  • De roodkoptinamoe (Nothocercus julius) is een vogel uit de familie tinamoes (Tinamidae). De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1854 door Bonaparte. (nl)
  • The tawny-breasted tinamou (Nothocercus julius) is a type of ground bird found in montane moist forest. Their range is northwestern South America. (en)
  • Nothocercus julius é uma espécie de ave da família dos Tinamidae. É encontrada em florestas úmidas no norte da América do Sul. (pt)
  • Kusacz rdzawogłowy (Nothocercus julius) – gatunek ptaka z rodziny kusaczy (Tinamidae), zamieszkujący Amerykę Południową. (pl)
  • Рыжегрудый трёхпалый тинаму, или желтогрудый нотоцеркус (лат. Nothocercus julius) — вид наземных птиц семейства тинаму, обитающий в горных влажных лесах. Их ареал — северо-запад Южной Америки. (ru)
rdfs:label
  • تنام أصحر الصدر (ar)
  • Gelbbrusttinamu (de)
  • Nothocercus julius (es)
  • Nothocercus julius (it)
  • Tawny-breasted tinamou (en)
  • Tinamou à tête rousse (fr)
  • Roodkoptinamoe (nl)
  • Kusacz rdzawogłowy (pl)
  • Nothocercus julius (pt)
  • Рыжегрудый трёхпалый тинаму (ru)
owl:sameAs
prov:wasDerivedFrom
foaf:isPrimaryTopicOf
foaf:name
  • Tawny-breasted tinamou (en)
is dbo:wikiPageRedirects of
is foaf:primaryTopic of