About: The Flagellation of Christ (Caravaggio)     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : yago:Wikicat17th-centuryPaintings, within Data Space : dbpedia.org associated with source document(s)
QRcode icon
http://dbpedia.org/describe/?url=http%3A%2F%2Fdbpedia.org%2Fresource%2FThe_Flagellation_of_Christ_%28Caravaggio%29

The Flagellation of Christ is a painting by the Italian Baroque painter Caravaggio, now in the Museo Nazionale di Capodimonte, Naples. It is dated to 1607, and may have been reworked by the artist in 1610. It is not to be confused with Christ at the Column, another Flagellation by Caravaggio of the same period.

AttributesValues
rdf:type
rdfs:label
  • La flagel·lació de Crist (Caravaggio) (ca)
  • La flagelación de Cristo (Caravaggio) (es)
  • La Flagellation du Christ (Le Caravage) (fr)
  • Flagellazione di Cristo (Caravaggio) (it)
  • キリストの鞭打ち (カラヴァッジョ) (ja)
  • Biczowanie Chrystusa (obraz Caravaggia) (pl)
  • Flagelação de Cristo (Caravaggio, Nápoles) (pt)
  • The Flagellation of Christ (Caravaggio) (en)
rdfs:comment
  • La Flagellation du Christ (en italien : Flagellazione di Cristo) est un tableau de Caravage peint probablement en 1607 et conservé au Musée Capodimonte de Naples en Italie. Le même sujet est représenté dans le tableau Le Christ à la colonne (1607) conservé au Musée des beaux-arts de Rouen. (fr)
  • The Flagellation of Christ is a painting by the Italian Baroque painter Caravaggio, now in the Museo Nazionale di Capodimonte, Naples. It is dated to 1607, and may have been reworked by the artist in 1610. It is not to be confused with Christ at the Column, another Flagellation by Caravaggio of the same period. (en)
  • 『キリストの鞭打ち』(キリストのむちうち、イタリア語 : Flagellazione di Cristo)は、現在ナポリのカポディモンテ美術館にあるイタリアのバロック期の画家カラヴァッジョによる絵画である。1607年の制作で、1610年に描き直された可能性がある。同じ時期のカラヴァッジョによる別の「鞭打ち」である『柱に繋がれたキリスト』と区別される必要がある。 (ja)
  • La Flagellazione di Cristo è un dipinto a olio su tela (286×213 cm) di Caravaggio, realizzato tra il 1607 ed il 1608 e conservato nel Museo nazionale di Capodimonte di Napoli. È considerata una delle opere più significative della maturità del pittore lombardo. (it)
  • Biczowanie Chrystusa – dwa obrazy włoskiego malarza Caravaggia. Motyw biczowania Chrystusa pochodzi z Nowego Testamentu i został opisany przez trzy ewangelie: Mateusza, Marka i Jana. Epizod przedstawiany był również pod innymi nazwami – Koronowanie cierniem lub Naigrywanie. Opisywane wydarzenia rozegrały się w poranek Wielkiego Piątku, już po skazaniu Jezusa przez Piłata. Wielu malarzy ten etap Męki Pańskiej przedstawiało w formie cyklu lub wybierało poszczególne epizody. Najczęściej było to biczowanie lub koronowanie cierniem i Chrystus przy słupie. Rzadziej przedstawiano sceny bicia, policzkowania czy wyszydzania. (pl)
  • La flagel·lació de Crist és una pintura realitzada per l'artista italià Caravaggio (1571-1610), i que en l'actualitat es troba al Museu de Capodimonte a Nàpols. Ha estat datada com a pertanyent a 1607, i possiblement Caravaggio seguí treballant-la en 1610. El martiri de Crist és acompanyat només pels seus botxins sense cap espectador, al contrari de la iconografia tradicional on sol aparèixer Pilat, Judes o la Verge, en aquesta tortura. Aquesta escena de la tortura (flagel·lació) no deixa estranyament empremtes en el cos de Crist. (ca)
  • La flagelación de Cristo es una pintura realizada por el artista italiano Caravaggio (1571-1610), y que en la actualidad se encuentra en el Museo de Capodimonte, Nápoles. Ha sido fechada como perteneciente a 1607, y posiblemente Caravaggio haya seguido trabajándola en 1610. (es)
  • A Flagelação de Cristo é uma pintura a óleo sobre tela do mestre italiano do período barroco Michelangelo Merisi da Caravaggio que está actualmente no Museu de Capodimonte, em Nápoles. Esta é uma das duas versões do episódio bíblico da Flagelação de Jesus que Caravaggio pintou no final de 1606 e início de 1607, após a sua chegada a Nápoles, estando a outra versão da Flagelação de Cristo, também conhecida com o título de Cristo na Coluna, no Museu de Belas Artes de Ruão. (pt)
foaf:name
  • The Flagellation of Christ (en)
foaf:depiction
  • http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:FilePath/The_Flagellation_of_Christ-Caravaggio_(1607).jpg
dcterms:subject
Wikipage page ID
Wikipage revision ID
Link from a Wikipage to another Wikipage
sameAs
dbp:wikiPageUsesTemplate
thumbnail
height metric
other language
  • Italian (en)
other title
  • Flagellazione di Cristo (en)
width metric
artist
image file
  • The_Flagellation_of_Christ-Caravaggio_.jpg (en)
imperial unit
  • in (en)
medium
  • Oil on canvas (en)
metric unit
  • cm (en)
museum
  • Museo di Capodimonte (en)
title
  • The Flagellation of Christ (en)
year
has abstract
  • La flagel·lació de Crist és una pintura realitzada per l'artista italià Caravaggio (1571-1610), i que en l'actualitat es troba al Museu de Capodimonte a Nàpols. Ha estat datada com a pertanyent a 1607, i possiblement Caravaggio seguí treballant-la en 1610. Segons Bellori (1672) l'obra va ser encarregada per la important família di Franco (o de Franchis) per a la capella de l'església de Sant Domenico Maggiore. La família tenia connexions amb la Germanor de Pio Monte della Misericordia, per a l'església Caravaggio ja havia pintat les . El 1972, La flagel·lació de Crist va ser traslladada al Museu de Capodimonte. La flagel·lació era un tema molt popular dins de l'art religiós de l'època, i també dins de la pràctica religiosa contemporània, on l'església fomentava l'autoflagel·lació com a mitjà perquè els creients poguessin prendre part del sofriment de Crist. Suposadament, Caravaggio hauria tingut present el famós fresc de Sebastiano del Piombo que es troba en el Templet de San Pietro in Montorio a Roma. Caravaggio va adaptar la creació de Piombo reduint dràsticament l'espai de la pintura, de manera que els personatges apareixen en un escenari de poca profunditat. No obstant això, va mantenir la visió de Piombo de la flagel·lació com un ballet sàdic, on les figures estan disposades rítmicament dins el llenç. L'obra de Caravaggio introdueix una realitat de gran precisió a l'escena: Crist apareix penjant, no per atorgar de gràcia al moment, sinó perquè el seu torturador de la dreta està trepitjant-lo darrere del genoll mentre que el personatge de l'esquerra sosté fermament el cabell de Crist en el seu puny. La dramàtica i innovadora sèrie conformada per Set obres de Misericòrdia, aquesta Flagel·lació i el seu acompanyant similar (totes elles realitzades durant els primers mesos de la seva arribada a Nàpols), van convertir instantàniament a Caravaggio en l'artista més famós de la ciutat i l'església de Sant'Anna dei Lombardi (Santa Ana dels Lombardos) es va transformar en el centre dels caravaggistes, ja que ell era originari de Llombardia. Entre aquells artistes que pintaven d'acord amb l'estil de Caravaggio no només es trobaven napolitans com i , sinó que també es podien trobar flamencs com i qui després ajudarien a propagar el caravaggisme al nord d'Europa. El martiri de Crist és acompanyat només pels seus botxins sense cap espectador, al contrari de la iconografia tradicional on sol aparèixer Pilat, Judes o la Verge, en aquesta tortura. Aquesta escena de la tortura (flagel·lació) no deixa estranyament empremtes en el cos de Crist. (ca)
Faceted Search & Find service v1.17_git139 as of Feb 29 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 08.03.3330 as of Mar 19 2024, on Linux (x86_64-generic-linux-glibc212), Single-Server Edition (62 GB total memory, 53 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software